Skräddarsydda kurser

veckor

Vi erbjuder även möjligheten till att helt och hållet skräddarsy din utbildning hos oss på Art of make up school. Du kan läsa tex skönhetskursen eller nagelutbildningen på en kortare och mer intensiv period än den normalt ligger. Du kan tex välja att gå 2 veckor nagelutbildning istället för 4 och gå längre dagar från 9-18. Man kan även skräddarsy sin utbildning och gå helger eller vissa dagar i veckan, ingenting är omöjligt. Det vi har som krav är att man själv ordnar med egna modeller till sina skräddarsydda kurser, i och med att man inte har klasskamrater att öva på som i en vanlig klass.

Priserna varierar lite beroende på om man skräddarsyr kursen eller delar av kursen tillsammans med en befintlig utbildning eller om man helt lägger den utanför lektionstid, tex på helger. Att skräddarsy en kurs kan även handla om att man tex vill ta bort eller lägga till vissa ämnen och skräddarsy kursen på så sätt, vilket också är möjligt.

Ring eller maila oss gärna om du har frågor eller funderingar och skulle vara intresserad av att skräddarsy en utbildning så den passar dig perfekt. 08-6686307 info@artofmakeupschool.com

Cecilia Lidén

Creative Director / Makeup Artist

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com