Make Up-kurs 4 timmar

4 timmar

Är du sugen på att fördjupa dig lite i vardagsmakeup och festmakeup i lugn och ro privat med en makeup artist, så kan du även boka en Make up kurs på 4 timmar hos oss. Då visar vi och går igenom en snygg och användbar vardags make up och hjälper dig att hitta rätt färger. Sen hjälper vi dig och går igenom hur du lägger en perfekt flawless foundation! Vi visar först och sen får du även testa själv att lägga din make up under guidning av våra professionella Make up artister. Vi går sen även igenom en snygg och användbar Fest make up med smokey eyes och eyeliner, som du även där får en demo på och sen får testa själv. Vi visar dig även ett par snygga röda läppar samt hur du fäster lösfransar och även contouring och highlight om du önskar det!

Rebekka Karijord

Upplägget för denna kurs är detsamma som för vår 2-timmars kurs, men man har mer tid och kan gå mer djupgående på varje moment.
Denna kurs bokar du på vår onlinebokning eller via tel 08 668 63 07 alt. info@artofmakeupschool.com

Pris: 2295:- per person & Väninne pris: 1795:- per person vid bokning av minst 2 personer samtidigt.(helger och kvällar 20% högre priser)

Under kurstillfället har du möjlighet att köpa de fantastiska produkterna från det svenska märket Palina samt även det professionella märket Inglot.

Cecilia Lidén

Creative Director / Makeup Artist

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com