Kompletta & breda utbildningar

Skolans filosofi

Vill du verkligen kunna jobba med ditt drömyrke? Sök någon av våra yrksutbildningar så hjälper vi dig att uppnå din dröm!

 

Skolan ägs och drivs av Cecilia Lidén. Cecilia är rektor och en av huvudlärarna på art of make up school och tillsammans sina erfarna lärare pumpar de ut sin kreativitet och inspiration och delar den med glädje till våra elever. Tillsammans med ett dussin andra frilansande make up artister skolar de nya fantastiska förmågor till yrket som make up artist och Nagelteknolog! 

Vår filosofi är kunden i fokus och att du som elev hos oss verkligen ska bli sedd och få möjligheten att kliva fram och ta för dig!

Vi strävar efter att alla elever och kunder skall bli nöjda och tillfredsställda, och att alla lär sig så mycket som möjligt under sin tid hos oss, och verkligen kan få möjligheten att suga åt sig så mycket som möjligt av vår erfarenhet och våra kunskaper! Vår utbildning är lagd på betydligt fler timmar och längre kurser än andra skolor, för att eleverna inte skall få en känsla av korvstoppning. Trots våra längre och mer innehållsrika kurser kan vi hålla ett konkurrens kraftigt prisläge. Besök eller kontakta gärna vår makeup-skola i Stockholm redan idag för att boka in ett personligt möte eller boka dig på en kurs hos oss!

Vi på Art of make up school i Stockholm hjälper dig som elev att få praktiker, assjobb och jobb både under och efter utbildningen. Vi har ett enormt nätverk av kontakter och arbetsmöjligheter och om du är duktig och visar framfötterna så ligger världen framför dina fötter som arbetsplats! Vi har alltid betydligt mycket fler förfrågningar på jobb och praktikplatser än vi har möjlighet att hitta make up artister att fylla ut med. Så en av de väldigt stora fördelarna med att välja vår skola är att hos oss kan vi verkligen ge mängder av praktiker och assistent jobb som sen leder till jobb om man gör bra ifrån sig!

Vi satsar på en personlig och professionell utbildning med bra stämning, där alla känner sig välkomna och känner att lärarna verkligen lägger ner tid på varje elev. En utbildning där eleverna får den hjälp de behöver, när och där de behöver den.

Art of make up school, sminkskola som är belägen i Solna precis utanför Stockholm, erbjuder kompletta yrkesutbildningar till make up artist och även privata sminkkurser och skräddarsydda kurser för t.ex. frisörer och hudterapeufter.

Art of Make up School startades upp 1997 av Cecilia Lidén, mycket erfaren och flitigt anlitad maskör med 8 SM Guld medaljer och 2 VM Silver medaljer i Make up.

Vi är medlemmar i

SAHM är ett förbund för hårstylister och makeupartister.
Förbundet är öppet för alla som är verksamma eller har anknytning till denna yrkesbransch.
Förbundet har till ändamål att:
Arbeta med att kvalitetssäkra utbildningar och skolor som bedriver utbildningar inom Makeup och Hårstyling.
Höja standarden, kvaliteten och statusen inom yrket Makeup artist och Hårstylist.
Verka som ett forum för yrket i sin helhet genom samarbete mellan olika organisationer, företag och yrkesutövare.

 

Cecilia LIdén

VD / Creative Director / Makeup Artist / Maskör

08-668 63 07 / 070-852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist / Maskör

08-668 63 07

maria@artofmakeupschool.com