Polygel – Nagelutbildning

1 veckor

Kursupplägg
Detta är en utbildning som är det perfekta komplementet till din nagelteknolog utbildning så du kan lära dig arbeta med detta lätta och snabba nya populära material som är en hybrid mellan gele och akryl. Man jobbar denna polygel med pensel och vätska som traditionell akryl och kan lätt forma nageln och göra en snygg design med fin apex utan att behöva fila lika mycket som med traditionell gele. 

Polygel utbildningen är 5 dagar lång plus en provdag. Den är inkluderad i vår nagelteknolog utbildning men kan även läsas separat som en komplettering till ditt yrke om du redan är utbildad nagelteknolog.

De första 2 dagarna är en manikyrist utbildning där man lär sig ergonomi, anatomi, hygien, arbetssätt, nagelns uppbyggnad, verktygshygien och hantering, naturlig nagelvård, härdplastutbildning och gellack. Sen är resterande tre dagar med fokus på polygel som nagelförstärkning på naturlig nagel, samt nagelförlängning med mall.

Sen arbetar man hemma och gör minst 8-10 set polygel och sen bokar man tid för att göra sitt examensprov då man gör ett set nagelförlängning med ett designat set och lackning med gellack.

Efter avslutad utbildning blir man certifierad nagelteknolog på polygel och gellack och manikyrist.

Kursplan
Längd: 5 dagar plus en provdag
Tider: kl 10-15
Pris: 19.950:- inkl. moms och produkter

Inkluderar: Kompendium, 5 + 1 lektions och provdagar i skolan, materialkit startkit polygel och gellack lampa. Värde 6.500:-