Vi framhäver dina finaste drag

Jag tycker det är svårt att veta vilka färger jag passar i och jag har alltid undrat hur jag kan göra så att mitt ansikte ser smalare ut. Nu förstår jag äntligen hur jag ska sminka mig!

Det är många som tycker att det är svårt att veta vilka färger man passar i och vilken typ av underlag som passar huden bäst. Hur ska man göra för att smalna av ansiktet eller förminska näsan? Hur man gör en riktigt snygg ögon make up utan att se ut som en panda? Hur ska rougen appliceras? Och vad är Contouring och strobing som alla pratar om? Vad är CC kräm, BB kräm och concealor? Lugn – vi hjälper dig att reda ut begreppen och visar dig hur du sminkar dina ögon på bästa sätt. Vi hjälper dig att hitta ett underlag som passar din hudtyp och färg, vi framhäver dina bästa drag och går igenom hur man lägger en snygg ögonskugga. Vi hjälper dig att plocka ut produkter som passar dig och visar hur du applicerar dem! Produkter till värdet av kursen ingår när du bokar!

Denna tjänst har vi endast helgfria vardagar kl 9,30-15,30


Du kan boka tid idag på telefon eller mail info@artofmakeupschool.com eller via vårt bokningssystem! >>  Pris: 595:- Inkl. produktplock för hela summan

Maria Bolin Yilmaz

Make up artist

08-668 63 07

maria@artofmakeupschool.com

Cecilia Lidén

Make up artist

08-668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com