Make Up-kurs 2 dagar

2 dagar

Våra 2 dagars kurser i make up kan du välja att boka på två vardagar under dagstid eller kvällstid eller även vissa helger. Vi bokar in alla våra 2 dagars kurser enligt önskemål från kund. På en 2 dagars kurs är man oftast 1-2 deltagare. Vi tar dock ett lägre pris om ni är 2 eller fler.
På en 2 dagars kurs går vi tillsammans igenom grunderna för att lägga en flawless foundation och hur du gör för att forma ansiktet med hjälp av contouring och highlight.
Denna kurs riktar sig främst till privatpersoner, men även du som vill lära dig lägga makeup på andra kan gå denna mycket korta kurs. Denna kurs ger dock inte Certifikat, men vi skriver gärna intyg. För certifierande kurser bör du gå minst Beauty 4 veckor.
Vi går igenom vad som passar din ansikts och ögonform och hur du kan bäst framhäva eller dölja efter önskemål. 
Vi går även igenom hur du formar dina bryn med hjälp av plockning och make up. Sen går vi igenom en snygg och användbar vardags make up och hjälper dig ta fram dina färger och framhäva dina ögon. 
Sen går vi igenom en lite lättare fest make up i Vintage stil med eyeliner. Samt en Smokey eyes med lösfransar och Nude läppar, som också är en väldigt snygg och användbar make up. Vi brukar även gå igenom hur man gör riktigt snygga röda läppar för de som vill. Innehåller kan självklart anpassas efter önskemål, men detta brukar vara efterfrågat. 
Du har även möjlighet att vid kurstillfället handla Make up produkter från hela vårt utbud av make up produkter och penslar.

Vi har delvis helt egna penslar som håller högsta kvalitet och är handgjorda i Israel. 
Vi jobbar med Make up produkter från det nya svenska heta sminkmärket Palina som är ett 100% mineralbaserat make up märke som är mycket hudvänligt och har väldigt snygga produkter. 
Vi jobbar även med det franska populära salongsmärket Peggy Sage, som har professionella make up och nagelprodukter för alla smaker. 

Sedan 2019 aretar vi även mycket med det internationella märket INGLOT

Kursen är 4 timmar per dag och är 2 dagar lång. Priserna enligt nedan.

Kurspris: 4995:- /person VARDAG — 5995:- / person HELG

2-3 eller fler deltagare 10% rabatt. — 4-6 deltagare 20% rabatt. Vid 4 eller fler deltagare är ni hjälpta av 2 make up artister.

För att anmäla dig till någon av våra helgkurser så kan du ringa eller maila så kommer vi överens om datum för kursen.

Cecilia Lidén

Creative Director / Makeup Artist

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com