Make Up-kurs 2 dagar

2 dagar

Våra 2 dagars kurser i make up kan du välja att boka på två vardagar under dagstid eller kvällstid eller även vissa helger. Vi bokar in våra 2 dagars kurser enligt önskemål från kund. Men vi har även fasta dagar för dessa kurser som framför allt vänder sig till frisöre, hudterapeuter och andra som vill erbjuda denna tjänst till kunder.

På en 2 dagars kurs är man oftast 1-2 deltagare. Vi tar dock ett lägre pris om ni är 2 eller fler privatpersoner.
På en 2 dagars kurs går vi tillsammans igenom grunderna för att lägga en flawless foundation och hur du gör för att forma ansiktet med hjälp av contouring och highlight.

Denna kurs riktar sig främst till privatpersoner, men även du som vill lära dig lägga makeup på andra kan gå denna mycket korta kurs. Denna kurs ger dock inte Certifikat, men vi skriver gärna intyg. För certifierande kurser bör du gå minst Beauty 4 veckor.
Vi går igenom vad som passar din ansikts och ögonform och hur du kan bäst framhäva eller dölja efter önskemål. 
Vi går även igenom hur du formar dina bryn med hjälp av plockning och make up. Sen går vi igenom en snygg och användbar vardags make up och hjälper dig ta fram dina färger och framhäva dina ögon. 
Sen går vi igenom en lite lättare fest make up i Vintage stil med eyeliner. Samt en Smokey eyes med lösfransar och Nude läppar, som också är en väldigt snygg och användbar make up. Vi brukar även gå igenom hur man gör riktigt snygga röda läppar för de som vill. Innehåller kan självklart anpassas efter önskemål, men detta brukar vara efterfrågat. 
Du har även möjlighet att vid kurstillfället handla Make up produkter från hela vårt utbud av make up produkter och penslar.

NYHET MILI COSMETICS! Från April 2024 så har vi även underbara MILI COSMETICS i vårt sortiment! Du hittar ett brett utbud av högkvalitativ kosmetik och hudvård hos oss! MILI COSMETICS är det nya heta trendiga märket som startats av Mika Liias, grundare av Make up store med 30 år i branschen. Pålitliga och enkla produkter till mycket bra priser!
Vi jobbar med Make up produkter från det nya svenska heta sminkmärket Palina som är ett 100% mineralbaserat make up märke som är mycket hudvänligt och har väldigt snygga produkter. Sedan 2019 arbetar vi även mycket med det internationella märket INGLOT där du kan sätta ihop egna paletter och har många ”multi-use” produkter!

Kursen är 4 timmar per dag och är 2 dagar lång. Priserna enligt nedan.

Kurspris: 4995:- / person (2 eller fler deltagare betalar 3495:- / person)

Fix datum Brud Bal/Fest pris 5995:- / deltagare.

Våra fasta datum finner du nedan. Kontakta oss om du önskar boka in annat datum för en proffessionell makeup kurs.

Cecilia Lidén

Creative Director / Makeup Artist

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com