Sitt Modell

Så roligt att sitta modell och bli sminkad till zombie eller 30-talsmakeup a’la Greta Garbo, sedan fick jag även naglarna fixade helt gratis! Detta vill jag göra igen

Vi är alltid i stort behov av tjejer och killar i alla åldrar som vill sitta modell för våra duktiga elever. Det kan handla om enstaka tillfällen eller kontinuerligt. Dagtid eller kvällstid enligt överenskommelse.

Du kan bli sminkad med skönhetsmakeup likaväl som specialeffekter och prosthetics makeup, eller få naglarna fixade av våra nagelelever. Du som sitter modell ger av din tid och får i gengäld en upplevelse att bli sminkad till något riktigt häftigt! Som elevmodell utgår ingen ersättning utan du gör det på din egen tid men får en kul upplevelse!

Är du intresserad av att sitta modell åt oss eller våra elever? Du skickar in dina uppgifter samt foto till oss, vi registrerar dig som elevmodell och vi hör av oss om/när det blir aktuellt att sitta modell. Anmälan om att sitta modell är inte bindande, men om du bestämmer dig för att du inte vill vara registrerad elevmodell längre så är det viktigt att du meddelar oss snarast!
Maila på info@artofmakeupschool.com eller till någon av oss nedan.

Detta behöver vi veta om dig:

Namn
E-post
Telefonnummer
Ålder
Hårfärg
Ögonfärg
Ursprung
Bild

Skicka ett mail till någon av oss nedan för registrering som elevmodell, märk ditt mail med ELEVMODELL. Om du ångrar dig är det viktigt att du meddelar oss omgående.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Cecilia Lidén

VD / Creative Director

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com