Nagelteknolog

4 veckor

Nagelteknolog 4-8 veckor

Denna nagelteknolog utbildning i Stockholm består av en veckas anatomi, nagelns uppbyggnad och sjukdomar, manikyr och naturlig nagelvård, klassisk Manikyr, lyxbehandlingar, samt lagning av naturlig nagel.

Alla produkter ingår i kursavgiften och vi jobbar med material från Peggy Sage som har ett brett komplett sortiment på gele, gellack och alla tänkbara dekorationer. Bli proffsig nagelterapeut! Du kommer att lära dig 2 material på denna utbildning, och materialen du lär dig är Gele & Gellack. I denna kurs har vi även lagt in att jobba med bruddekorationer, fransk manikyr, fest dekorationer och olika typer av permanenta dekorationer, där man jobbar glitter & dekorationer direkt i materialet, så det inte skavs bort eller lossnar.

Du får en smockfull box av nagelprodukter, filar, verktyg, geleer, base, topp, camouflage builder, clear builder, primer, UV- lampa, Gellackfärger, filar, tippar, mallar, oljor & annat smått och gott, samt förstås dekorationsmaterial! Värdet av nagelprodukter på denna kurs uppgår till ca 5.500:-
Du läser denna kurs på 4 veckor, intensivt, måndag till fredag heltid. Men du kan även läsa denna kurs på distans på mellan 4-8 veckor. Din lektionstid är max 4 veckor i skolan. Du kan även läsa denna kurs på distans och då jobba i skolan 2 dagar per vecka i 4 veckor och hemma 3 dagar per vecka.

black bride

black bride

Maila cecilia@artofmakeupschool.com eller ring 08-6686307 / 070-8529979 för mer information om du är intresserad av att läsa på distans, så kan vi ge dig ett förslag på schema och upplägg utefter dina förutsättningar och önskemål!

Pris Utbildning: 28.950:- inkl moms och material

Cecilia Lidén

Creative Director / Makeup Artist / Nagelteknolog

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com