Nagelteknolog 5v

5 veckor

Nagelteknolog 5 veckor

NYHET NU INGÅR POLYGEL I VÅR UTBILDNING!

Du får nu lära dig ytterligare ett material i denna utbildning! Vi lägger till 1 vecka och extra utbildning i Polygel – en hybrid mellan gele och akryl som inte är självutjämnande och mycket lättarbetat och populärt när man ska göra extra långa naglar och stillettos.

Du får här lära dig och blir Certifierad Nagelteknolog i Förlängning och förstärkning med Tippar, Mallar i gelé, samt jobba med format och mallar med Polygel och Gellack. 3 olika material och 5 olika tekniker!

Härdplast utbildning ingår i vår nagelteknolog utbildning och du får ett certifikat utfärdat specifikt för just Härdplast tillsammans med ditt Certifikat för Nagelteknolog. Vi går igenom kunskap, riskanalys, risker och anatomi, ergonomi och arbetsmetod när man arbetar med härdplaster.

Denna nagelteknolog utbildning i Stockholm består av en veckas anatomi, nagelns uppbyggnad och sjukdomar, manikyr och naturlig nagelvård, klassisk Manikyr, lyxbehandlingar, samt lagning av naturlig nagel.

Alla produkter ingår i kursavgiften och vi jobbar med material från Peggy Sage och Victoria Vynn som har ett brett komplett sortiment på gele, gellack och alla tänkbara dekorationer. Bli proffsig nagelterapeut! Du kommer att lära dig 2 material på denna utbildning, och materialen du lär dig är Gele, Polygel & Gellack. I denna kurs har vi även lagt in att jobba med bruddekorationer, fransk manikyr, fest dekorationer och olika typer av permanenta dekorationer, där man jobbar glitter & dekorationer direkt i materialet, så det inte skavs bort eller lossnar.

Du får en smockfull box av nagelprodukter, filar, verktyg, geleer, polygeler, base, topp, camouflage builder, clear builder, primer, UV- lampa, Gellackfärger, filar, tippar, mallar, oljor & annat smått och gott, samt förstås dekorationsmaterial! Värdet av nagelprodukter på denna kurs uppgår till ca 11500:-
Du läser denna kurs på 5 veckor, intensivt, måndag till fredag heltid. Men du kan även läsa denna kurs på distans på mellan 4-8 veckor. Din lektionstid är max 5 veckor i skolan. Du kan även läsa denna kurs på distans och då jobba i skolan 2 dagar per vecka i 5 veckor och hemma 3 dagar per vecka.

black bride

black bride

Maila cecilia@artofmakeupschool.com eller ring 08-6686307 / 070-8529979 för mer information om du är intresserad av att läsa på distans, så kan vi ge dig ett förslag på schema och upplägg utefter dina förutsättningar och önskemål!

Pris Utbildning: 59.950:- inkl moms och material

Innehåll Nagel-delen:

-Nagelns anatomi
-Nagelns sjukdomar
-Kundbemötande och marknadsföring
-Klassisk manikyr
-Lyxmanikyr
-Naturlig nagelvård
-Salongshygien
-Att arbeta med kemikalier
-Försäljning och menyer
-Laga spricka i naturlig nagel
-Gellack behandlingar
-Härdplastutbildning
-Borttagning av material
Nagelskulptering UV Gele:
-Prep av nageln vid material
-Materialkunskap
-Förstärkning i gellack
-Förstärkning i UV gele
-Förlängning i UV gele med mall
-förlängning i UV gele med tipp
-Permanent fransk gele
-Permanent fransk i gellack
-Dekorationer permanenta i gellack och UV gele
-Nailart såsom fallande glitter, stripes, strass, dekaler, marmorering, ombre och massa annat kul i dekorationsväg
-Kundanpassad form, färg och längd.

POLYGEL!

NYHET! NAGELSKULPTERING MED POLYGEL! Nu får du även lära dig nageltekniken med Polygel, en hybrid mellan gele och akryl. Mycket lättarbetat och bra när du vill göra långa naglar.
Man jobbar denna polygel med pensel och vätska som traditionell akryl och kan lätt forma nageln och göra en snygg design med fin apex utan att behöva fila lika mycket som med traditionell gele.

Cecilia Lidén

Creative Director / Makeup Artist / Nagelteknolog

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com