Vill du arbeta med ditt drömyrke?

23

Art of make up school, Make up skola & nagelskola som är belägen mitt i hjärtat av Solna, ett stenkast från Mall of Scandinavia & Solna station i Stockholm, erbjuder kompletta yrkesutbildningar till Certifierad Master make up artist och Nagelteknolog. Och vi erbjuder även kortare sminkkurser & nagelkurser för privatpersoner, samt skräddarsydda kurser samt distansutbildningar för t.ex. frisörer och hudterapeufter. 

Art of Make up School startades upp på södermalm år 1997 av Cecilia Lidén, mycket erfaren och flitigt anlitad maskör med 8 SM Guld medaljer och 2 VM Silver medaljer i Make up.

Vill du kunna arbeta med ditt drömyrke och få jobb efter avslutad utbildning? Då ska du välja Art of make up school i Stockholm!

Vi yrkesutbildar dig till professionell  diplomerad Master Make up artist eller diplomerad Nagelteknolog beroende på vilken inriktning du väljer!

Över 600 lärarledda lektionstimmar plus möjlighet till att stanna kvar och jobba extra, får du som elev på Master yrkesutbildningen, du blir upplärd av vår väletablerade, flitigt anlitade och erfarna lärare med den mycket välmeriterade Cecilia Lidén i spetsen.

Våra utbildningar sträcker sig från 2 veckor till 30 veckor, och från och med 2016 kan du helt och hållet skräddarsy din utbildning och bara välja de kurser som passar dina önskemål! Detta är helt unikt för Art of make up school och ger dig möjligheten att helt skräddarsy din utbildning efter din framtidsvision!

Vi erbjuder som enda skola i norden PRO utbildningar inom Prosthetics och PRO utbildningar inom Special F/X Character make up för både dig som redan är make up artist och vill vidareutbilda dig och för dig som utbildar dig hos oss till Master Make up artist.

Vi är unika inom branschen, då vi är den enda skolan som jobbar med och utbildar på Silicone appliances, floating pieces och flatmold scrape-overs samt integrerar Airbrush tekniken som en naturlig del av varje steg under utbildningen! Vi använder oss av högaktuella bransch-relevanta Tekniker och material som används här och nu inom film, tv , foto, scen och i modebranschen.

Vi är enda skolan i norden som yrkesutbildar i Prosthetics & Special F/X PRO-klasser!

Vår filosofi

Skolan ägs och drivs av Cecilia Lidén. Cecilia är rektor och en av huvudlärarna på Art of make up school och tillsammans sina flitiga lärare pumpar de ut sin kreativitet och inspiration och delar den med stort engagemang, passion och glädje till eleverna. Tillsammans med ett dussin andra frilansande make up artister skolar hon nya fantastiska förmågor till yrket som Master Make up artist och Nagelteknolog!

Vår filosofi är kunden i fokus och att du som elev hos oss verkligen ska bli sedd och få möjligheten att kliva fram och ta för dig! Vi strävar efter att alla elever och kunder skall bli nöjda och tillfredsställda, och att alla lär sig så mycket som möjligt under sin tid hos oss, och verkligen kan få möjligheten att suga åt sig så mycket som möjligt av vår erfarenhet och våra kunskaper! Vår utbildning är lagd på betydligt fler timmar och längre kurser än andra skolor, för att eleverna inte skall få en känsla av korvstoppning. Besök eller kontakta gärna vår makeup-skola i Stockholm redan idag för att boka in ett personligt möte eller boka dig på en utbildning hos oss!

Jobba med ditt drömyrke!

Vi på Art of make up school i Stockholm erbjuder våra elever en mängd varierade och enormt värdefulla praktiker, assistent-jobb och jobb både under och efter utbildningen. Vi har ett enormt nätverk av kontakter och arbetsmöjligheter och om du är duktig och visar framfötterna så ligger världen framför dina fötter som arbetsplats! Vi har alltid betydligt mycket fler förfrågningar på jobb och praktikplatser än vi har möjlighet att hitta make up artister att fylla ut med.

Vill du kunna jobba med ditt drömyrke, så gör du ett bra val om du väljer att utbilda dig hos oss, då vi erbjuder en stor mängd ovärderliga kontakter och praktiker i branschen.

i robot M magazine

Några exempel på jobb som våra senaste klasser av Make up Artist elever gör nu så gör de mycket prestigefyllda och eftersökta jobb såsom

 • Idol
 • Melodifestivalen
 • Eurovision 2016
 • Cirkus Cirkör
 • Event på Casino cosmopol
 • fast tjänst på SVT & Breaking news
 • modevisningar i Portugal
 • lärare på stylistgymnasium
 • Toppbloggar
 • driver egna framgångsrika salonger 
 • Fast jobb på Grand Parfymeri

-Vi satsar på en personlig och professionell utbildning med bra stämning, där alla känner sig välkomna och känner att lärarna verkligen lägger ner mycket tid och engagemang på varje elev. En utbildning där eleverna får den hjälp de behöver, och lyfts fram av våra duktiga lärare.

SAHM är ett förbund för hårstylister och makeupartister.
Förbundet är öppet för alla som är verksamma eller har anknytning till denna yrkesbransch.
Förbundet har till ändamål att:
Arbeta med att kvalitetssäkra utbildningar och skolor som bedriver utbildningar inom Makeup och Hårstyling.
Höja standarden, kvaliteten och statusen inom yrket Makeup artist och Hårstylist.
Verka som ett forum för yrket i sin helhet genom samarbete mellan olika organisationer, företag och yrkesutövare.

 

Cecilia Liden

Creative Director / VD Art of Make up School

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com