Bröllop

Ska du gifta dig? Grattis!

Boka tid idag för din bröllops make up! Klicka här för att komma till vår onlinebokning! För att du ska känna dig riktigt speciell och extra fin på din bröllopsdag är det viktigt att du verkligen kan hitta en vacker och passande make up och att vi som make up artister hjälper dig att framhäva dina bästa drag och former! När du bokar tid för en Brud make up så ingår det en konsultation och prov make up på ca 1.5-2 timmar där vi tittar på dina färger, din klänning och färgval och tema för bröllopet och sen gör en provsminkning och testar oss fram tillsammans för att hitta det som känns allra bäst för dig och du som Brud står självklart i fokus gällande önskemål och tankar! Vi plockar även dina bryn och ger dig tips för din hud och hudvård inför bröllopet. Allt för att ge en så komplett service som möjligt till dig!

Vi ger dig en holistisk lösning med både Brud make up hår och naglar.

Sen på bröllopsdagen så bokar vi en tid som passar dig och du kan även ta med tex lite champagne och dina tärnor till oss på bröllopsdagen vid sminkningen. Vi hjälper gärna dina tärnor med sin make up och sitt hår också såklart! Vi erbjuder även att göra din håruppsättning och dina naglar inför bröllopet. En komplett skönhetslösning för din stora dag!


Priser 2024

  • Brud make up inklusive brynplockning, provsminkning och bröllopsdagen: 3.995:-
  • Tärn make up, exklusive provsminkning: 995:-
  • Grooming Brudgummen inklusive grooming av håret: 850:-
  • Håruppsättning brud exklusive löshår: 2.995:-
  • Håruppsättning brud inkl. löshår fr 3.995:- (löshår ingår ej)
  • Naglar Gellack en färg/fransk : 395:-/495:-
  • Naglar förlängning fr 1095:-

Vi rekommenderar att man gör provsminkningen några veckor innan bröllopet. Boka online direkt så återkopplar vi snarast, eller maila till oss med dina frågor!

Kvällar och helger har vi 20% högre priser.

Vi hjälper dig med allt till bröllopet!

Så fantastiskt att kunna både bli sminkad, får håret uppsatt, och göra mina brudnaglar på samma salong! Dessutom hjälpte de till att göra mina tärnor, brudnäbbar och min mamma otroligt vackra för min stora dag!

Cecilia Lidén

Make up artist & Nagelteknolog

08-6686307/070-8529979

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Make up Artist

08-6686307

maria@artofmakeupschool.com