Maskerad & Halloween makeup

Ska du på maskerad?

Vill du vara absolut coolast eller läskigast på festen och slå alla med häpnad? Vinna alla tävlingar? Har du svårt att hitta en bra kostym och komma på vad du ska vara när du ska på maskerad? Låt oss hjälpa dig och göra jobbet! Boka tid för en professionell sfx make up hos oss för din Halloweenfest eller maskerad. Ta chansen att komma till
Ett fullblodsproffs och sfx maskör på halloween! Vi har över 29 års erfarenhet av sfx film och tv produktioner att göra de absolut coolaste Halloween lookerna! Du kan välja att göra en standard sminkning på en timme eller en avancerad mask på 1.5-2 timmar, eller ännu längre tidavibnkng! Vill du bli en glamourös men läskigt snygg Sugarskull, eller en elak killet clown eller en riktigt avancerad Zombie med lösa Prosthetics delar? En riktigt ball film karaktär som hellraiser, chucky, pennywise eller Jack skeleton? Vi hjälper dig med det du vill! De flesta väljer att boka en halloween eller maskerad make up som tar ca 1-2 timmar, där du får en riktigt snygg och proffsig sminkning! Du kan tom. överglänsa på festen med en riktigt avancerad Special prosthetics sfX mask i gelantin eller silikon, där vi gör en avgjutning av ditt ansikte och skapar en mask eller lösa delar som är specialdesignad och gjord enbart till dig! Du får behålla din avgjutning efter utfört uppdrag! BOKA HÄR IDAG!


Priser 2024

  • Halloween/maskerad Make up: 995:-/ timme.
  • Tillägg lösa delar: 200:- – 400:-/ del.
  • Linser 399:-
  • Flint: 350:-
  • Avgjutning & proffsmask: från 5.500:-

Välkommen att boka tid via vår onlinebokning För övriga uppdrag eller avancerade masker maila till info@artofmakeupschool.com eller ring 070-8529978/08-668 63 07 för mer info och bokning!

Så häftigt att kunna få bli sminkad av en riktig Special F/X Make up artist och få en riktig Film Mask! Jag slog alla på festen med häpnad efter jag varit på Art of make up school för min halloweensminkning!

FACE OFF

Vill du gå All in på Halloween? Passa på att ta chansen att bli sminkad som på en av skådespelarna i Hollywood filmerna! Varför inte överglänsa alla på festen med att göra en avgjutning och en special designad Mask med lösa Prosthetics delar som är designad och skulpterad enbart för dig! Du får behålla dina avgjutningar och delar efter tillverkning och applicering! Ring eller maila oss för mer info och prisuppgift, som varierar från 5.500:- och uppåt på special uppdrag!

Cecilia Lidén

Creative Director Special F/X Make up artist

08-668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Make up artist / maskör

08-668 63 07

maria@artofmakeupschool.com