Maskerad & Halloween makeup

Ska du på maskerad?

Har du svårt att hitta en bra kostym och komma på vad du ska vara när du ska på maskerad? Låt oss hjälpa dig och göra jobbet! Boka tid för en professionell make up när du ska på Halloweenfest eller maskerad. Vi har över 20 års erfarenhet att göra de coolaste Halloween lookerna och du kan välja att göra en enklare sminkning på en timme eller en avancerad mask på 3-4 timmar, eller mer. Vill du bli en glamourös men läskigt snygg Sugarskull, eller en klassisk vampyr eller en riktigt avancerad Zombie med lösa Prosthetics delar? Vi hjälper dig med det du vill! De flesta väljer att boka en halloween eller maskerad make up som tar ca 1-2 timmar, där du får en riktigt snygg och proffsig sminkning! Du kan tom. överglänsa på festen med en riktigt avancerad Special f/X mask i gelantin eller silikon, där vi gör en avgjutning av ditt ansikte och skapar en mask eller lösa delar som är specialdesignad och gjord enbart till dig! Du får behålla din avgjutning efter utfört uppdrag! BOKA HÄR IDAG!


Priser:  Halloween/maskerad Make up: 995:-/ timme. Tillägg lösa delar: 100:- – 300:-/ del. Linser 499:- Flint: 350:- Avgjutning & proffsmask: från 5.500:- Välkommen att boka tid via vår onlinebokning För övriga uppdrag maila till info@artofmakeupschool.com eller ring 08-668 63 07 för mer info och bokning!

Så häftigt att kunna få bli sminkad av en riktig Special F/X Make up artist och få en riktig Film Mask! Jag slog alla på festen med häpnad efter jag varit på Art of make up school för min halloweensminkning!

FACE OFF

Vill du gå All in på Halloween? Passa på att ta chansen att bli sminkad som på en av skådespelarna i Hollywood filmerna! Varför inte överglänsa alla på festen med att göra en avgjutning och en special designad Mask med lösa Prosthetics delar som är designad och skulpterad enbart för dig! Du får behålla dina avgjutningar och delar efter tillverkning och applicering! Ring eller maila oss för mer info och prisuppgift, som varierar från 5.500:- och uppåt på special uppdrag!  

Cecilia Lidén

Creative Director Special F/X Make up artist

08-668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Make up artist / Special F/X makeup artist

08-668 63 07

maria@artofmakeupschool.com