Kostym

Vi erbjuder en unik holistisk lösning med ett stylist och make up artist team som hjälper er både med kostym och styling, accesoirer, skor, peruker & skägg, mask smink och special effekter

Vi har ett helt unikt kostymförråd hos oss på skolan och här kan våra stylister plocka ihop och hjälpa till med kostym till event och privatfester. Du får professionell hjälp att prova ut och styla och sy eller skapa kostym för ditt event, maskerad eller temafest.

Vår inriktning är Årtals looker, men även rock n´roll, hip hop, rap, disco, musikprofiler som Queen Michael Jacksson, Madonna och Cyndi Lauper, Indianer, änglar, neon och mycket mycket mer.

Vi har både kostymförråd, en liten del rekvisita, peruker och mängder av smycken, assecoirer, glasögon väskor mm. Att välja mellan.

Vi hjälper dig att prova ut kostym och justerar och syr det som behövs, vi tar hand om kem och tvätt och eventuella reparationer. Vi sminkar er i passande tema och fixar håren med eget hår eller peruk. Självklart fixar vi även grymma skägg och mustasher som passar looken vid behov.

Kontakta oss gärna för en offert till ert event eller maskerad!

Du som privatperson kan även boka våra tjänster och hyra kostym av oss till fest och maskerad och även bli sminkad och fixad i håret av oss.

Maila eller ring oss för att boka tid för provning av kostym och tid för smink/hår.

Välkomna till en holistisk lösning på Team Art of make up school

Cecilia Lidén

Creative Director / Makeup Artist / Kostymör

08-6686307 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup artist / Maskör

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com