Airbrush

2 dagar

Lär dig the Art of Airbrush

Denna fantastiska teknik är ännu tyvärr inte så utbredd i Sverige och har inte slagit igenom på svenska marknaden på samma sätt som i USA eller England. Att arbeta med Airbrush erbjuder fantastiska möjligheter att verkligen skapa fantastiska kreationer med toningar, skuggningar och färgmönster som annars är mycket tidskrävande och svårt att göra traditionellt med svamp och pensel. Man använder airbrush tekniken väldigt mycket när man jobbar med special effekter och prosthetics men även mycket användbart inom beauty, och det är en unik möjlighet att erbjuda sina kunder något som de flesta andra Make up artister inte kan! Så ta chansen att fördjupa dina kunskaper och erbjud unik kompetens som bara ett fåtal Make up artister kan erbjuda och gå denna två dagars unika Airbrush utbildning. Du får lära dig att hantera utrustningen, ta isär och rengöra, material kunskap, toningar skuggningar, att göra stenciler och att göra tatueringar med stenciler. Vi går igenom the perfect flawless foundation, som verkligen blir helt perfekt som sammet med airbrush och går mycket fort. Vi lär dig highlighta och contoura med airbrush teknik och göra supersnygga bryn och egna stenciler till detta. Men även att sminka lösa prosthetics delar och göra zombies med ådring, death pale och urgröpta ansikten.

På Art of make up school erbjuder vi både möjligheten att gå fristående fördjupningskurser i Airbrush som är 2 dagar långa, för dig som tex redan är make up artist eller bara vill komplettera och fördjupa dina kunskaper och vi erbjuder även skräddarsydda kurser i Airbrush, plus att vi är enda make up skolan som inkluderar Airbrush utbildning i vår Character Special F/X make up utbildning.

Flawless foundation och highlighting

Flawless foundation:

Det Airbrushen även erbjuder är fantastiska möjligheter till en riktigt perfekt flawless HD-finish foundation. Att lägga en foundation med Airbush går dels oerhört snabbt och sen ger det verkligen en helt sammetslen och flawless finish som är krävande att få med traditionella metoder. Det är självklart en svår teknik att arbeta med airbrush, men när man väl lärt sig att hantera utrustningen  kan man göra fantastiska resultat på mycket kort tid. Perfekt för tex modevisning när man har många modeller att sminka och photoshoots och visningar med mycket kroppar att måla för att få ett grymt resultat på kort tid men även perfekt för brud make up och fest.

j

Samarbetspartner:

NYHET!

Vi har nu påbörjat ett samarbete med det framstående airbrushmärket Dinair. Dinair har specialiserat sig på skönhetssidan, med små kompakta kompressorer som är smidiga och lätthanterliga. Du som är nybörjare inom airbrush kommer att älska Dinairs upplägg och fantastiska produkter. Vi säljer även kompletta startkit från Dinair så att du efter genomgången kurs kan sätta igång och arbeta direkt med dina nya kunskaper.

Vi på art of make up school har nöjet att samarbeta med ett av de ledande och bästa märkena på Airbrush marknaden Iwata, som har helt fantastisk Airbrush utrustning för make up & naglar. Iwata har både all utrusning med kompressorer, airbrush, cleansing equipment och cords. Vi jobbar med material och airbrush färger från bla Temptu, Medea och Airbase för body make up, face & specialeffekter.
På skolan får du möjlighet att arbeta med flera olika Airbrush modeller från Iwata  och får testa vad som passar dig bäst och det är även olika för olika ändamål.

Airbrush:
För vem? För alla, här behöver du inte ha några förkunskaper eller vara make up artist i och med att Airbrush-tekniken är helt egen teknik och inte kräver att du har någon annan bakgrund än intresset och en konstnärlig ådra. Självklart är det även många Make up artister som väljer att bygga på och bredda sina kunskaper med att lära sig Airbrush.
Vår populära Airbrush utbildning är 2 dagar lång och här får du möjligheten att lära dig grunderna och teknikerna inom Airbrush. Under första dagen får du jobba med olika typer av kompressorer och Airbrush pistoler och du får lära dig ta hand om och  hantera utrustningen.

Du får lära dig att göra en perfekt flawless foundation med HD-finish. Du får lära dig ansiktskonturering och rouge, samt att skugga och highlighta ansikte och kropp.  Dag två ägnar vi åt Body make up/fantasy och du får lära dig att måla Airbrush på frihand, göra egna mallar och jobb med stenciler och lära dig skuggningar och toningar. Vi jobbar även med blodådror och Zombie grunder för att få in lite special effekter med airbrush under denna kurs och kikar på hur man försminkar lösa prosthetics delar.

Kursen behandlar:

Materialkunskap
Utrustning
Rengöring och felsökning
Färger – olika användningsområden
Foundation- perfekt flawless finish
Contouring
Kroppskonturering
Rouge och highlight
Body make up/fantasy med mallar, testa på kropp
Body make up/fantasy toningar testa på kropp
Fantasy make up med mallar och appliceringar och toningar, testa på kropp
Zombie make up med blodådror och toningar

Kurslängd: 2 dagar

Pris: 6.995:- inklusive material under kursen

Att kunna använda sig av Airbrush till att sminka in Prosthetics delar och förhöja Avant Garde make uper och designa läckra Body paint målningar är en unik och fantastiskt kunskap & verktyg.

Cecilia Lidén

VD / Creative Director

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com