Airbrush

2 dagar

Denna fantastiska teknik är ännu tyvärr inte så utbredd i Sverige och har inte slagit igenom på svenska marknaden på samma sätt som i USA eller England. Att arbeta med Airbrush erbjuder fantastiska möjligheter att verkligen skapa fantastiska kreationer med toningar, skuggningar och färgmönster som annars är mycket tidskrävande och svårt att göra traditionellt med svamp och pensel.

På Art of make up school erbjuder vi både möjligheten att gå fristående kurser i Airbrush som är 2 dagar långa, vanligen och vi erbjuder även skräddarsydda kurser i Airbrush, plus att vi är enda make up skolan som innefattar Airbrush utbildning i vår Karaktärskurs Special F/X make up utbildningen.

Flawless foundation:

Det Airbrushen erbjuder är fantastiska möjligheter till en riktigt perfekt flawless HD-finish foundation. Att lägga en foundation med Airbush går dels oerhört snabbt och sen ger det verkligen en helt sammetslen och flawless finish som är krävande att få med traditionella metoder. Det är självklart en svår teknik att arbeta med airbrush, men när man väl lärt sig att hantera utrustningen  kan man göra fantastiska resultat på mycket kort tid. Perfekt för tex modevisning när man har många modeller att sminka och fotoshoots och visningar med mycket kroppar att måla för att få ett grymt resultat på kort tid

Samarbetspartner:

Vi på art of make up school har nöjet att samarbeta med ett av de ledande och bästa märkena på Airbrush marknaden Iwata, som har helt fantastisk Airbrush utrustning för make up & naglar. Iwata har både all utrusning med kompressorer, airbrush, cleansing equipment och cords. Vi jobbar med material och airbrush färger från bla Temptu, Medea och Airbase för body make up, face & specialeffekter.
På skolan får du möjlighet att arbeta med flera olika Airbrush modeller från Iwata  och får testa vad som passar dig bäst och det är även olika för olika ändamål.

Airbrush:
För vem? För alla, här behöver du inte ha några grunder eller vara make up artist i och med att Airbrush-tekniken är helt annorlunda och inte kräver att du har någon annan bakgrund än intresset och en konstnärlig ådra. Självklart är det även många Make up artister som väljer att bygga på och bredda sina kunskaper med att lära sig Airbrush.
Vår populära Airbrush-kurs är 2 dagar lång och här får du möjligheten att lära dig grunderna och teknikerna inom Airbrush. Under första dagen får du jobba med olika typer av kompressorer och Airbrush pistoler och du får lära dig ta hand om och  hantera utrustningen.

Du får lära dig att göra en perfekt flawless foundation med HD-finish. Du får lära dig ansiktskonturering och rouge, samt att skugga och highlighta ansikte och kropp.  Dag två ägnar vi åt Body make up/fantasy och du får lära dig att måla Airbrush på frihand, med mallar och stenciler och lära dig skuggningar och toningar. Vi jobbar även med blodådror och Zombie grunder för att få in lite special effekter med airbrush under denna kurs.

Kursen behandlar:

Materialkunskap
Utrustning
Rengöring och felsökning
Färger – olika användningsområden
Foundation- perfekt finish
Ansiktskonturering
Kroppskonturering
Rouge och highlight
Body make up med mallar, testa på kropp
Body make up toningar testa på kropp
Fantasy make up med mallar och appliceringar och toningar, testa på kropp
Zombie make up med blodådror och toningar

Kurslängd: 2 dagar

Pris: 5.995:- inklusive material under kursen

Att kunna använda sig av Airbrush till att sminka in Prosthetics delar och förhöja fantasy make uper och designa läckra Body paint målningar är en unik och fantastiskt kunskap & verktyg.

Cecilia Lidén

VD / Creative Director

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com