Våra Märken

Victoria Vynn

Victoria Vynn ! Ett amerikanskt nagelmärke av högkvalitativa produkter för nagelartister och proffesionella inom nagel branschen.
Victoria Vynn, De moderna och trendiga formlerna i Victoria Vynns produkter erbjuder obegränsade möjligheter till dekoration, skapa nagelkonstdesign och att arbeta med Victoria Vynn produkterna i salonger. När Victoria Vynn skapar nya kollektioner av produkter för nagelvård och dekorationer får man det senaste trenderna från NYC – mode och designernas huvudstad. Du köper Victoria Vynns produkter här hos bonvisage.se vi har bäst priser. Victoria Vynn gellacker har ett stort utbud av olika nyanser.

Våra egna Penslar

Våra alldeles eget framtagna penslar av högsta kvalitet från Israel. Dina produkter är viktiga men minst lika viktigt är vilka ”verktyg” man använder. Med våra penslar från Art of Make up School, får du önskat resultat och penslar som håller år efter år i din sminkväska.

I samarbete med Kim brushes har vi tagit fram en serie med penslar för makeup som passar såväl våra elever som privatpersoner.

Priserna varierar från ca. 175:- – 495:-. Vi har även ett färdigt kit med 12 penslar i ett fodral som garanterar dig proffsigt resultat. Pris 3300:- (värde 4000:-)

CND SHELLAC

SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar.

Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga. Förutom att borttagningen är otroligt skonsam är den även mycket snabb att göra hemma eller på salong – på bara 5 minuter.

SHELLAC™ finns i ett hav av färger med allt från en klassisk röd till djupa och mörka vinterfärger och trendiga nudefärger. Varje säsong lanserar CND™ nya heta färger, som skapats i samarbete med aktuella modedesigners så att du alltid kan bära säsongens hetaste nageltrend.

INGLOT

Från att ha grundats för över 30 år sedan i en liten stad i Przemyśl, är Inglot Cosmetics nu en av världens ledande tillverkare inom färgkosmetik. Inglot kan för nuvarande ses på stora evenemang runt om i världen, från catwalks under Fashion Week till uppsättningar av TV och Broadway-musikaler, såsom spektakulära The Lion King, The Last Ship av den legendariske Sting som samt The Cripple av Inishmaan.

INGLOT cosmetics erbjuder ett stort färgsortiment samt foundations av toppkvalitet och det berömda Freedom System låter dig bygga dina egna paletter speciellt komponerade för dig! Detta har gjort att produkterna används till allt från Fashion Week till förställningar på Broadway.
Ett högkvalitativt märke med massor av pigment som älskas av makeup artister världen över.
Hos oss kan du plocka ihop din alldeles egna palett och få en allt-i-ett funktion! Vi hjälper dig förenkla din vardagsmakeup eller festmakeup!

Palina

Palina lanserades 2012 av makeup artisten Lina Ivarsson, som har över 14 års erfarenhet. Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den medvetna konsumenten.

Vi använder oss uteslutande av Palina på våra privata kurser och har även hela det breda sortimentet av makeup till försäljning i vår salong.

Till våra elever ger vi även, i den box som ingår i utbildningen, en stor del av palinas sortiment. Mineralfoundation, puder, rouge läppglans och ögonskuggor bl.a

Peggy Sage

Peggy Sage Paris är ett väletablerat internationellt kosmetikmärke och har sedan 1925 speglat skönhet tillsammans med professionell respektfullhet. Med sitt enorma sortiment är Peggy sage heltäckande inom skönhetsindustrin och utvecklar samtidigt ständigt nya produkter för att hålla sig i framkant i branchen.

Många makeup-artister, nagelspecialister, hudterapeuter, massageterapeuteroch fotterapeuter runt om i världen arbetar dagligen med Peggy Sage Paris. Det breda utbudet är till för både profesionella användare såsom privatpersoner.

Riktig skönhet består av omtanke samt självrespekt, det är nyckelorden för Peggy Sage Paris.

Grimas

Grimas är ett litet holländskt företag som producerar makeup för den professionella marknaden såväl som för hobbyutövare och skolor. Grimas är mycket noga med att leverera säkra produkter och använder därför endast de renaste varianterna av alla råvaror i sina produkter.

Grimas makeup används flitigt världen över både av professionella yrkesutövare och privatpersoner. Deras utbud lämpar sig utmärkt för många olika typer av sminkuppdrag oavsett är det är för teater, scen eller foto. Produkterna fungerar även perfekt för specialeffekter, halloweensminkningar och dragqueen-makeup.

Kryolan

Kryolan Professionell Makeup är ett tyskt sminkmärke och ledande makeupföretag sedan över 70 år tillbaka. Kryolan tillverkar makeup-produkter för film, tv och teater. Kryolan’s högkvalitativa sminkprodukter är extremt hållbara, pigmentrika och håller otroligt hög kvalité.

Utöver Sverige finns Kryolan i över 80 andra länder och är det självklara valet för makeupartister och yrkesutövare inom teatermakeup, film & tv. Kryolan’s makeup och tillbehör är kliniskt testade och har aldrig blivit testade på djur.