Make up kurs 2 timmar

Smokey Eyes

Har du alltid drömt om att kunna göra de perfekta sotiga ögonen och Nude läppar?

MAKE UP KURS 2 TIMMAR

Är du sugen på att lära dig lite mer så kan du även boka en privat Make up kurs på 2 timmar hos oss. Då visar vi och går igenom en snygg och användbar vardags make up och hjälper dig att hitta rätt färger. Sen hjälper vi dig och går igenom hur du lägger en perfekt flawless foundation! Vi visar först och sen får du även testa själv att lägga din make up under guidning av en av våra professionella Make up artister. Vi går sen även igenom en snygg och användbar Fest make up med smokey eyes och eyeliner, som du även där får en demo på och sen får testa själv. Detta gäller under våra privata kurser där man är ensam deltagare. Är man fler än 2 deltagare så går vi igenom grundlig makeup och sedan smokey makeup i mån av tid.


 

Pris 1195:-/995:-

Lyxmingel make up kurs 3 timmar

Passa på att boka kursen som en tjej aktivitet med jobbet eller tjejgänget. Bokar ni minst 2 st samtidigt så blir priset endast 995:- per person.

Vi erbjuder även ett Lyxmingel, där det ingår ett glas bubbel, lite snacks och färsk frukt, plus att kursen är 1 timme längre än en två timmars make up kurs, dvs 3 timmar.

Pris Lyxmingel kurs 3 timmar: 2295:-/ person, minimun 3 personer

OBS! Helger och kvällar efter kl 17:00 höjs priset med 20%.

Cecilia Lidén

Make up artist & VD

08-6686307/0708529979

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Make up artist / Maskör

086686307

maria@artofmakeupschool.com