Happy Halloween!

, Skrivet av

halloween we love you

Vi närmar oss Halloween med stora steg, och detta är ju vår absoluta favorit period på året. Vi hjälper er att göra de absolut coolaste proffs lookerna för att du ska leverera på absolut högsta nivå på Halloween festen.

Är du redo att glänsa över alla andra och göra entre på festen med den proffsigaste sminkningen och looken?

Våra professionella make up artister hjälper dig att bli coolast, läskigast eller snyggast på festen. Vill du vara en creapy Walking Dead Zombie med riktiga proffsgjutna prosthetics delar, så fixar vi självklart det. Eller en riktigt snygg vampyr med riktiga huggtänder á la True Blood. Vill du vara en cool filmkaraktär såsom Pennywise, The Joker, Edward Scissorhands eller Saw så fixar vi det. Eller du kanske vill vara en vacker, farlig och glittrig Sugarskull eller klassisk döskalle? Du bestämmer – vi sminkar dig!

Det är en stund kvar till halloween, men dessa dagar blir väldigt snabbt fullbokade så det är hög tid att boka din tid idag för att säkerställa att du kan få tid hos oss för din Halloween make up! Boka tid här på vår hemsida eller ring oss på 08-6686307/0708529979. Maila oss för prisförslag eller för att bolla idéer och få tips om du är osäker på hur lång tid din sminkning kan ta. cecilia@artofmakeupschool.com

Vi ses på halloween! Välkommen!

Pennywise

pierrot

Y front

the nun