Gott nytt 2018!

, Skrivet av

NYTT ÅR – NYA UTMANINGAR

Dags att söka till vårens utbildningar!
Är du sugen på att byta karriär under 2018? Eller är du redan utbildad make up artist och vill fördjupa dina kunskaper inom specialeffekter?
Vårens kurser är snart igång och du hittar hela vårt utbud med datum här på vår hemsida under utbildningar!

Idag eftersöks spetskompetens mer än någonsin. Utöka dina kunskaper genom att utbilda dig inom Special Effects och Prostetics, vi har flera olika nivåer på våra utbildningar och du kan även skräddarsy din utbildning enligt dina egna önskemål och behov!

CHARACTER SPECIAL F/X
På vår Character Special F/X basic lär du dig alla grunder du kan tänkas behöva för att kunna jobba med tex en långfilm eller en TV- produktion. Du lär dig grundläggande sår och blåtiror, antikstmålningar och att jobba med fetsmink, vattenfärger och jobba med karaktärsdrag. Du lär dig grunderna inom bodypaint för event och foto och att göra Characters såsom Geishor, Sugarskulls och döskallar till tex. halloween.
Efter du gått vår Character utbildning så kan du jobba med film och tv- produktioner och sminka kunder på Halloween och till maskerad. Du kan jobba med ansiktsmålningar, event och teater.
Startdatum för vår Special Effects Make up artist utbildning är:

Pris utbildning 21,950:- inkl moms och material per utbildning

26 mars 2018 (BASIC)
23 april 2018 (ADVANCED)

ANSÖK HÄR

MANIKYRIST
Vår populära Manikyrist kurs är 2 dagar lång och är perfekt för dig som vill testa på att jobba med naglar, eller som en förberedelse till den längre yrkesutbildningen, eller för dig som bara vill lära dig mer om naglar för eget bruk.

Manikyrist kursen är 2 dagar lång, med 5 lektionstimmar per dag och du blir diplomerad Manikyrist med Gellack kompetens.

Kursen behandlar följande:

-Manikyr
-Lyxmanikyr
-Anatomi
-Nagelns sjukdomar
-Lackning klassisk fransk
-Lackning färgade lacker
-Flertal dekorationer
-Laga spricka i naturlig nagel
-Gellack teknik förstärkning naturlig nagel
-Gellack färgad lackning i UV/LED lampa
-Gellack fransk lackning i UV/LED lampa
-Lite olika dekorationer i Gellack med UV/LED lampa.

Väljer du att först gå manikyrist kursen och sen vill anmäla dig till vår yrkesutbildning på 4 veckor, så drar vi av de två dagar och den kursavgiften på 3.495:- från kursavgiften!

Du kan självklart välja att gå vidare efter du gått vår 2 dagars Manikyristkurs och är sugen på att komplettera den med en komplett Yrkesutbildning till nagelteknolog? Då drar vi bara av din kursavgift som du redan betalat på manikyrist kursen på avgiften när du anmäler dig!

Kurspris Manikyrist: 3.495:-
Kurspris Nagelteknolog 28.950:-inkl material

Kursdatum vinter 2017 och vår 2018:

– 25-26 januari 2018 10.00-15.00
– 12-13 februari 2018 10.00-15.00
– 8-9 mars 2018 kl 10.00-15.00
ANMÄL DIG HÄR

VÄL MÖTT I VÅR OCH HELA 2018

Varma hälsingar

Cecilia & Maria