Cecilia granskare för Gesällbrev i Make up.

, Skrivet av

Cecilia Lidén har under flera år ingått i arbetsgruppen för Gesällbrev i Make up och innehar själv Gesällbrev samt har även gått Mästarutbildningen för att ta Mästarbrev i Make up. Nu har vi granskat de första Make up artisterna som klev upp för att ta Gesällbrev under hösten och vi har ett nytt datum satt i Mars 2023, där Cecilia Lidén tillsammans med några ytterligare yrkesverksamma professionella Make up Artister som själva är innehavare av Gesällbrev är granskare.

Gesällproven arrangeras av SHR och det är en stor ära och glädje att få jobba med Gesällbrev i Make up för att höja statusen och säkerställa vårt yrkes professionalitet och nivå. Jag är stolt över att vara en del av både arbetsgruppen, och granskarna tillsammans med SHR.

Jag var även med som Jurymedlem i SM i Make up i höstas 2022 och kommer även att ingå i juryn för SM i make up 2023, med lång och gedigen erfarenhet i att själv tävla både i SM i make up och i Internationella Mästerskapen i Make up i Dusseldorf. Som 8-faldig Svensk mästarinna i Make up och 2-faldig silvermedaljör i Internationella mästerskapen i Dusseldorf vågar jag nog titulera mig som en av de mest erfarna Make up artisterna och maskörerna i branschen.

Det är en ära och en ynnest att få vara delaktig i att höja statusen på vårt yrke i branschen och att få lyfta fram och främja nya förmågor inom Make up yrket.

Med vänlig hälsning

Cecilia Lidén

V.D. och ägare Art of make up school

Cecilia Lidén

V.D. Art of make up school

Cecilia granskare för Gesällbrev i Make up 2022 och 2023.

Make up av: Cecilia Lidén