Beauty Make Up & Nail-artist

8 veckor

Nu kan du som känner att du vill jobba med fokus på salong och butik med både naglar och make up äntligen hitta rätt utbildning! Detta är en helt unik utbildning som gör dig både till Certifierad Make up artist och Certfierad Nagelteknolog i en och samma utbildning! Du som vill arbeta på salong och kunna erbjuda att sminka brudar och tärnor till bröllop, göra make up konsultationer och hålla kurser, och även kunna jobba i sminkbutik. Du lär dig att lägga brud, foto, bal och fest make uper, hålla privatkurser och konsultationer.

Vad får du?

Vi har till denna utbildning lagt in alla baskunskaper inom beauty make up  teknisk make up, som du behöver kunna för att göra privata konsultationer, sminka brudar, fest och bal Make up och jobba med foto och tv-produktioner. Du kommer även lära dig grundläggande foto och modevisnings make uper. Det är en komprimerad och kortare utbildning med fokus på beauty och vår Beauty Make up & Nail artist riktar sig till dig som i första hand vill jobba på salong eller i butik, men även kunna frilansa med foto, tv och reklam uppdrag och modevisningar.

Nageldelen består av en veckas anatomi, ergonomi, härdplastutbildning, nagelns uppbyggnad och sjukdomar, klassisk Manikyr, SPA-behandlingar och du lär dig arbeta med det mycket populära materialet Gellack, samt att du blir utbildad på att göra snygga nagelförlängningar i UV/ Led Gele. Alla produkter ingår i kursavgiften och du får en fullproppad nagelbox full med tippar, gele, mallar, lampa, gellack och derkorationer.

Vi jobbar med UV gele och Gellack material från salongs märket Peggy Sage som har ett mycket bra och brett komplett sortiment på gele, gellack och alla tänkbara dekorationer.

Du kommer att lära dig 2 material och tekniker på denna utbildning, och materialen du lär dig är UV-Gele på Mall och tipp & Gellack. I denna kurs har vi även lagt in att jobba med mycket med Nailart i form av bruddekorationer, fest dekorationer och många varationer på snygga set med permanenta dekorationer i Gellack och UV Gel, där man jobbar glitter & dekorationer direkt i materialet. Du får en smockfull box av nagelprodukter, färger, filar, tippar, oljor & annat smått och gott, samt förstås dekorationsmaterial! I denna kurs ingår även make up material och totalvärdet på din box är 20.000:-

Pris utbildning: 64.950:- inkl moms och produkter

Denna kombination av beauty make up och manikyrist/SPA utbildning, samt två unika material för konstnaglar med Gele och Gellack hittar du ingen annanstans!

Denna kurs är helt suverän för dig som är inriktad på salongsarbete & butik, kanske att starta egen salong eller hyra stol, där du kan erbjuda både brud make up, fest make up och naglar i olika material! En holistisk helhets utbildning till Make up artist och Nagelteknolog i en och samma utbildning!

Utöver denna perfekta kombination av make up och naglar, så ingår även en liten del hårstyling med fokus på baluppsättningar, bruduppsättningar, hårstyling, gala & festfrisyrer. För att ytterligare förstärka och accentuera denna unika kombination av världar erbjuder vi dig även utbildning i hårstyling och du har således möjlighet att erbjuda dina kunder även styling och uppsättning tillsammans med make up och nagelförlängning!

Kursen erbjuder dig att kombinera det bästa av 2 världar! Du blir efter utbildningen Internationellt Certifierad Beauty make up artist och Certifierad nagelteknolog på gele från Peggy Sage & Art of make up school. Du blir även diplomerad manikyrist från Peggy Sage och har efter & under utbildningen möjligheten att handla nagelprodukter du bara kommer åt som utbildad nagelteknolog. Du har även som elev en unik elevrabatt på hela vårt sortiment både på make up och nagelprodukter.


 

Detta är en unik kurs som är skräddarsydd och specialkomponerad för dig som vill jobba med både Make up och Naglar, men inte har möjlighet att gå en komplett och omfattande utbildning till Make up artist & nagelspecialist, på flera terminer, utan vill ha en enklare kortare kurs, som ändå innefattar allt du behöver för att erbjuda dina kunder både skönhetsvård i form av manikyr, nagelförlängning, make up kurser och make up konsultation! Kursen går mycket bra att skräddarsy helt efter dina önskemål och även att läsa på distans. Maila oss på maria@artofmakeupschool.com för att få ett förslag på upplägg om du vill skräddarsy din kurs efter egna önskemål.

Denna kurs behandlar:
Make up:
– färglära
– ljuslära
– korrigering, contouring och highlight
– klassiska smokey eyes
– hudvårdsgrunder
– färganalys
– naturell make up
– dags make up
– kvälls make up
– fest make up
– lösfransar
– brud make uper olika varianter, stort fokus
– foto make up svart vitt och färg
– gala make up
– mode make up för foto och catwalk
– Bal make up
– trend make up för foto och catwalk
– Årtals make up Vintage & 20tal klassiska röda läppar och eyeliner

-cut crease

– Glamour make up
– tv make up & reklam make up

Naglar:
-Nagelns anatomi
-Nagelns sjukdomar
-Kundbemötande och marknadsföring
-Klassisk manikyr
-Lyxmanikyr
-Naturlig nagelvård
-Salongshygien
-Att arbeta med kemikalier
-Försäljning och menyer
-Laga spricka i naturlig nagel
-Gellack behandlingar
-Härdplastutbildning
-Borttagning av material
Nagelskulptering UV Gele:
-Prep av nageln vid material
-Materialkunskap
-Förstärkning i gellack
-Förstärkning i UV gele
-Förlängning i UV gele med mall
-förlängning i UV gele med tipp
-Permanent fransk gele
-Permanent fransk i gellack
-Dekorationer permanenta i gellack och UV gele
-Nailart såsom fallande glitter, stripes, strass, dekaler, marmorering, ombre och massa annat kul i dekorationsväg
-Kundanpassad form, färg och längd

Cecilia LIdén

Creative Director / Makeup Artist

08 668 63 07 / 070 852 99 79

cecilia@artofmakeupschool.com

Maria Bolin Yilmaz

Makeup Artist

08 668 63 07

maria@artofmakeupschool.com